אשר

תוכנית עסקית.

יש לי רעיון עסקי מצויין (לדעתי) בתחום הסלולר. לא ניתן להגן על הרעיון בפטנט, לכן אני לא פונה לחברות ללא ליווי משפטי. השאלות שלי הן: 1 - אני מניח, שאני צריך להחתים את החברה, לפני הפגישה, על הסכם סודיות? 2 - האם אני צריך להחתים גם את העורך דין שלי (שאין לי כעת) על הסכם סודיות? תודה רבה, אשר

עו"ד מיכל לוצאטו

אשר שלום, 1. מאוד מומלץ לעשות זאת, במיוחד במקרים בהם לא ניתן לקבל הגנה קניינית דוגמת הפטנט. 2. אין צורך להחתים את עורך דין שלך על הסכם סודיות שכן חלה עליו חובת סודיות מכוח כללי האתיקה של לשכת עורכי הדין (הוראה זו אינה חלה על גילוי בהליך משפטי, חקירה או חיפוש שאינו חסוי על פי סעיף 90 לחוק). * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים