תומר

זכויות יוצרים על עיצוב אפליקציה שלא שילמו לי עליה

שלום, אני מעצב גרפי, עצבתי אפליקציה ללקוח (הלקוח הוא מקשר ביני לבין החברה הסופית), האפליקציה עומדת לצאת לשוק. אני סיפקתי את התוצרים ומועד התשלום עבר ולא קיבלתי את התמורה. האם במקרה כזה אני יכול למנוע את העלאת האפליקציה מכיוון שמדובר ביצירה שלי שלא קיבלתי תמורה עליה? ואם כן איך אני עושה את זה? האם אני פונה רק ללקוח המקשר שעימו נערך ההסכם או גם לחברה הסופית שהתקשרה עם הלקוח שלי? תודה תומר

עו"ד מיכל לוצאטו

תומר שלום, על מנת להעריך את מצב הזכויות שלך יש לבחון את ההסכם שלך מול הלקוח (בהנחה והוא קיים). מכל מקום אני ממליצה כי תפנה לקבלת ייעוץ פרטני ויותר מעמיק בכדי לראות מהן דרכי הפעולה העומדות בפנייך. בהצלחה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים