ירון

שאלה לגבי זכויות יוצרים

אני סוכנות לשיווק דיגיטלי המקדמת אתרים בגוגל, פייסבוק וכד' האם מותר לי לשים לוגואים של גוגל ופייסבוק באתר ?

עו"ד מיכל לוצאטו

ירון שלום, שימוש בלוגו של אחר לרוב יהווה הפרה של סימן מסחר (רשום או מוכר היטב), וייתכן שגם זכויות אחרות. ישנם שימושים אשר יכולים להיחשב כמותרים, כמו לדוגמה שימוש בלוגו של פייסבוק בתור הייפר-לינק לעמוד פייסבוק, אך זאת בהתאם לתנאים של בעל הסימן. פייסבוק למשל מספקת באתרה את הפרטים בנוגע לשימושים המותרים בלוגו שלה, לכן מומלץ לבדוק את תנאי השימוש עבור כל לוגו. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים