אלכס

שידור ערוץ מסחרי באינטרנט

שלום, האם אני רשאי לשדר ערוץ מסחרי באתר האינטרנט שלי (למשל ערוץ 2, ערוץ 10) הצפיה איננה בתשלום אך באתר יש פרסומות. אם לא - כיצד אתרים דוגמת ישראמדיה (קישור מצורף בסוף ההודעה) עושים זאת ? תודה, אלכס http://www.isramedia.net/2/%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A5-2-%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%99

עו"ד מיכל לוצאטו

אלכס שלום, במידה וברצונך לשדר ערוץ מסחרי עליך לקבל אישור/לרכוש רישיון שימוש מבעלי הערוץ. העובדה כי קיימים אתרים אחרים העושים זאת אינה אומרת דבר. ייתכן כי הם רכשו רישיון שימוש כאמור או שהם פועלים בניגוד לחוק. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים