רשיד

שמירה על רעיון שלא נרשם עליו פטנט

שלום, יש לי רעיון בתחום התוכנה. אני מעוניין לקדם אותו. לפני שאני מתחיל מה אני יכול לעשות מלבד לרשום פטנט על הרעיון? אני דל באמצעים. מתי מותר להעתיק את הרעיון אם אין פטנט רשום? בכבוד רב, רשיד.

עו"ד אורן מנדלר

רשיד שלום, ראשית, חשוב לציין כי רעיונות רבים בתחום התוכנה כלל אינם כשירים לרישום כפטנט ויתכן ומדובר בזכות יוצרים. שנית, ועל מנת להגן על זכויותייך, עלייך להקפיד ולהחתים את מי שאתה מקדם מולו את הרעיון על הצהרת סודיות, לצורך הגנה על זכויותייך. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם מומחה בתחום בטרם אתה מתקדם. בברכה, אורן * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים