אריאל

מכירת פריטי לבוש של כדורגל עם סמל הנבחרות עליהם ( סמלי ההתאחדויות)

הקמתי חנות אינטרנטית של שיווק מוצרי כדורגל לקראת המונדיאל המתקרב בקיץ , בחלק מהמוצרים מופיע סמל התאחדות הכדורגל של אותה מדינה , כמו כן אנו מוכרים פסלונים של כוכבי כדורגל עם השם על החולצה של מסי ורונלדו לדוגמא .האם שיווק כזה הוא בעייתי מבחינה של זכויות יוצרים וקניין? את המוצרים אנחנו מוכרים בשיטת דרופ שיפמנט כלומר הספק שולח ישירות לרוכש

עו"ד מיכל לוצאטו

אריאל שלום, שיווק מוצרים העושים שימוש בסמלים ובתמונות עשוי להוות הפרה של זכויות קניין רוחני, כולל אך לא רק סימני מסחר וזכויות יוצרים, במידה והדבר נעשה ללא רישיון מבעל הזכויות. כמו כן, תיתכן פגיעה בזכות הפרסום של השחקנים עקב שימוש שלא כדין בדמותם. הפרות אלה יכולות להקים עילות לתביעה ועל כן מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה בקניין רוחני לקבלת ייעוץ פרטני וטרם עשיית שימוש כלשהו במוצרים הללו. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים