עודד קרן

כתיבת פירוש חדש לספר שיש עליו זכויות יוצרים.

סדרת פירושים שיש עליה פירוש עם זכויות מלפני 63 שנים.אנו רוצים להוציא את הסדרה עם פירושים והסברים חדשים ומעודכנים בנוסף לפירוש המוגן.

עו"ד מיכל לוצאטו

עודד שלום, כתיבת פירוש לספר עשויה להיחשב כעשיית יצירה נגזרת, שהיא למעשה יצירה מקורית המבוססת באופן מהותי על יצירה אחרת. יצירה נגזרת נחשבת לאחת מהזכויות הבלעדיות של הבעלים בזכות היוצרים. תשומת לבך לכך שתקופת זכות יוצרים ביצירה היא למשך חייו של היוצר ולשבעים שנים לאחר מותו. על כן, בהנחה שקיימת זכות יוצרים ביצירה, אם ברצונך להוציא סדרת פירושים, יש לפנות לבעל הזכויות לקבלת היתר או רישיון. בכל מקרה, מומלץ לפנות לעו"ד מתחום הקניין הרוחני לקבלת ייעוץ פרטני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים