יאירו

בחירות לועד האגודה בהוראת רשם האגודות

ועד ההנהלה של האגודה סיים את כהונתו בחודש מאי 2020. הרשם קבע שעל מנת לא ליצור ואקום ניהולי באגודה הוא מורה על מינויו של הועד הנבחר האחרון שכיהן כוועד ממונה באגודה עד לתאריך 21.5.2021 . בתקופת כהונתו יעסוק הועד הממונה בענייניה השוטפים של האגודה בלבד. עד למועד הנקוב על הועד הממונה לפעול לכנס אסיפה כללית על מנת לקיים בחירות לועד האגודה. בפועל הועד לא מתכנס ולא נשלח זימון לאסיפה כללית מטעמים פסולים לכאורה. (חשש שלא יהיה להם רוב) מה יחליט רשם האגודות ומה אומרות התקנות אם לא תכונס האסיפה ולא יתקיימו בחירות לועד עד למועד שנקב הרשם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! לאחר בדיקה עדכנית נוספת במזכירות האגודה, מוצע לפנות אל "משרד רשם האגודות", כדי ליידע אותם בדבר העדר צעדים לבחירות חדשות, ולבקש התערבותם המתאימה - לאור המועד המתקרב, מול הזמן הנדרש להצגת מועמדויות ולזימון החברים לאסיפה. מומלץ כי כל פנייה תיעשה בשם קבוצת חברים בעלי-עניין, ולא כפניית חבר יחיד.