מנהלי הפורום

עו"ד מרדכי שחם
עוסק בעריכת-דין מאז נובמבר 1972. תחומי עיסוקו מקיפים מגוון ענפי-משנה בעולם-המשפט, בעיקר בתחום האזרחי והמנהלי, תוך התמחות בנושאי מקרקעין (במיוחד-מקרקעי-הלאום שבאזורי התיישבות חקלאית), תאגידים (במיוחד-חברות ואגודות-שיתופיות, וכן תאגידים סטטוטוריים), חקלאות וענפיה, מושבי-עובדים, וכן בכל תחומי החוזים (הן בניסוח לקראת חוזה, והן בהתמודדות מול קשיים ומחלוקות המתעוררים על רקע חוזים קיימים).
קביעת פגישה0523523955
תקציב אגודה שנתי במושב
בני
בנימין כהןהאסיפה הכללית אישרה תקציב בסכום של ארבע מאות אלף ₪.שאלתי האם ועד האגודה יכול להגיע לתקציב של מיליון ₪ ללא אישור אסיפה כללית?
RE:
עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! אישור התקציב השנתי ע"י האסיפה הכללית של האגודה השיתופית קובע לו מסגרת מותרת ומוגבלת גם יחד: היתר להוציא בגבולות סכום התקציב הכולל, ולפי סכומי-המשנה של סעיפי התקציב; בד-בבד ומאידך – איסור על חריגה מכל היתר כאמור.