אלכס

התפטרות יו"ר של התאחדות

יו"ר התאחדות עולים ממדינה שאינני רוצה לנקוב בשמה הודיע על התפטרות. האם ההתפטרות היא אוטומטית גם של חברי הוועד? אודה על תשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! התאחדות כנזכר בשאלה אמורה להתנהל כעמותה, אך פורום זה אינו עוסק בעמותות - אלא באגודות שיתופיות. בהערת אגב יצוין, כי לקבלת מענה לשאלה שהועלתה, יש לפנות לתקנון העמותה או ליועץ המשפטי של העמותה. ככלל, התפטרות יו"ר הנהלת עמותה איננו מחייב התפטרות ההנהלה כולה, אלא אם נקבע אחרת בתקנון של העמותה.

אלכס

תודה על התשובה