אסתי

שכירות וועדת קליטה ביישוב

שלום רב, אני מתגוררת ביישוב באזור ירושלים ושוכר קרוואן מהישוב בחוזה שכירות סטנדרטי. במהלך מגוריי ביישוב הרחבתי את הקרוואן והשקעתי כסף. כעת אני רוצה לעזוב את היישוב ורוצה למכור בכ-200,000 ש"ח את ההשקעה שלי לשוכר הבא בתור. הבאתי מטעמי מועמדים לקליטה ליישוב המוכנים לשלם את ההשקעה. כיצד אוכל להתנהל חוקית מול היישוב ? כיצד אוכל לבצע להם קליטה ? האם מותר לאכוף בתור את רשימת ההמתנה והקליטה? האם היישוב חשוף לתביעות עתידיות אם יקדמו את קליטת המועמדים שלי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! אם עומד על הפרק גורל השקעות בשווי של כ-200,000 ש"ח, כאמור בשאלה – יש לפנות בהקדם לסיוע משפטי של עו"ד, אשר יינתן בשלבים, לפי ההתפתחויות והצרכים; בשלב הראשון – ייעוץ והדרכה, עם שילוב של פנייה מתאימה אל האגודה בעיתוי המתאים. שווי הנושא מצדיק עזרת עו"ד, אף כשלעצמו, קל-וחומר - כאשר המקרה איננו פשוט, והוא משלב גם סוגיות מדיני שכירות ומדיני חוזים, אשר בירורן שלוב בבחינת מערכת העובדות לפרטיה.