דן

תהליך הרכישה מכינוס נכסים

שלום וברכה במידה וזכיתי במכרז וקיבלתי את הזכות לרכוש את הדירה מהכונס, מהו הזמן המקסימלי שאני צריך להעביר את סכום הכסף הנותר? אני שואל כי אם יש מצב זכיתי במכרז ולאחר הזכייה שלי יש רוכש שמעוניין לרכוש ממני כביכול את הדירה במחיר שהוא יותר גבוה האם אני אוכל למכור לו את הדירה עוד לפני שהשלמתי את מלא הסכום?

דן

מעניין מאוד מדוע לא קיבלתי מענה ממנהל הפורום, בכל פנים אשמח לתשובה עניינית בנושא

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, על איזו שאלה לא קבלת תשובה. תוכל להתקשר אלי אם משהו לא ברור או פוספס, בברכה, גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים