טלי

המלצת מתווך דירה מכונס נכסים על סכום ההצעה

המתווך של הדירה (מכונס נכסים) שאל אותי מהו הסכום שאני מתכוונת להגיש בהצעה , וכשנקבתי בסכום הוא אמר לי שזה נמוך מידי ושאין לי סיכוי אגב נקבתי במחיר הנמוך ב25% הוא אמר שממש לא כדאי לי וכבר יש הצעות גבוהות יותר, המליץ שאציע רק כ10% פחות האם מתווך יכול לדעת את סכומי ההצעות שהוגשו? ואם כן האם הוא יכול להמליץ לי איזה סכום לציע??

גיא סגלוביץ', עו"ד

טלי שלום, איני יודע מה המתווך יודע במקרה זה. מתווכים הינם דמויות חשובות בהליכים הנוגעים למקרקעין בכלל ואכן במקרים רבים יש להם מידע רב. ברור שייתר השאלות שאת מעלה אינן שאלות משפטיות אלא נוגעות לעסקה, אותה איני מכיר. ההמלצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך בשלב זה, לדעתי תהיה לאסוף את רוב המידע שאת יכולה בעצמך ומאנשים שאת נותנת בהם אמון מלא. הייתי גם ממליץ לך לבדוק, ישירות מול כונס הנכסים, האם בכוונתו, לאחר קבלת ההצעות, להזמין את המציעים להתמחרות, אשר עשויה להיות הזדמנות מבחינתך לשפר את הצעתך. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים