אביב

בדיקה על כדאיות של תביעה אזרחית בסכסוך שכנים

שלום רב אני גר במושב, כאשר בכביש המשותף השכן חוסם את הכביש מתי שבא לו, חונה על השטח הפרטי שלי, זה נמשך כבר כמה חודשים, פניתי אליו ולמשפחתו אבל כלום לא עוזר, פניתי למשטרה וחוקר דיבר איתו לא עוזר, המשטרה טוענת שזו לא עבירה פלילית ולכן חוץ מלדבר איתו אין מה לעשות, הכל מתועד במצלמות אבטחה ובתמונות בפלא פון, מה עוד אפשר לעשות ? אם אני הולך לתביעה אזרחית ייצא מזה משהו ? הייתי שמח לקבל תשובה מפני שאיכות החיים שלי ירד , ובינתיים אין לי שום כוונה להחזיר חזרה באלימות, אני פשוט מתחיל להשתגע מההתנהגות שלו,

חיים מן, עו"ד ומגשר (מסחרי ומשפחה)

אביב שלום, במערכות יחסים נמשכות (כמו בין שכנים), ההליך הגישורי הוא ההליך המומלץ מאחר שהוא מאפשר לצדדים להסכים על הפתרון הנכון להם לסכסוך באופן שמאפשר המשך תקין (במידת האפשר והיכולת) של מערכת היחסים. כמובן שלצורך כך דרוש שיתוף פעולה והסכמת שני הצדדים. לשאלתך אם יצא משהו מהליך אזרחי בו תנקוט - התשובה היא ש... יש להניח שכן. לצורך זה ועל מנת להעריך נכון את הסיכונים, הסיכויים והעלויות מומלץ שתתייעץ באופן ספציפי עם עו"ד שבפניו תוכל להציג את כל החומר הרלבנטי. בהצלחה

אביב

אתה לא עורך דין ספציפי לעיניין הזה ? אני מחפש עורך דין , וחשבתי שאתה בתחום, תקן אותי אם אני טועה,

חיים מן, עו"ד ומגשר

אני עו"ד שבהחלט מתמחה בתחום האזרחי. אתה יכול להתקשר אליי למשרדי 02-6246777. בברכה חיים מן, עו"ד ומגשר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים