חיים כ.

אזרחות גרמנית

נולדתי בגרמניה בעיר קסל (יש ברשותי תעודת לידה) בהיות הורי בגרמניה אחרי מלחמת העולם ה-2 , האם יש בסיס כל שהוא להיות מוכר ע"י השלטונות לקבלת אזרחות. תודה

עו"ד ד"ר יובל חן

מקום הלידה אינו רלוונטי. אם נולדת לפני אפריל 1953 ואביך היה גרמני, יש לך סיכוי טוב לקבל דרכון גרמני. אם אמך נולדה לאב גרמני ואתה נולדת אחרי אפריל 1953, גם בנסיבות הללו יהיה לך סיכוי טוב לקבל דרכון גרמני. לפרטים נוספים אני מפנה אותך לאתר האינטרנט שלנו.