עומר חתן

מציאת תעודת זהות גרמנית משנת 1924

ע"וד ד"ר יובל חן שלום, משפחתי ואני מעוניינים בהליך הוצאת דרכון גרמני. תעודת הזהות של סבתי מ 1924 לא נמצאה במסמכינו בישראל והיא אינה בחיים. האם אתה מכיר מאגר מידע שמתוכו נוכל להוציא תצלום של ת.הזהות ? לצורך העניין, סבתי נולדה בהנובר, גרמניה, ועלתה עם אמה בשנת 1933 לארץ. לפי האתר של שגרירות גרמניה בישראל, צאצאיה זכאים לדרכון גרמני - http://www.tel-aviv.diplo.de/Vertretung/telaviv/he/02-RK/Staatsangeh_C3_B6rigkeit/Erwerb.html

עו"ד ד"ר יובל חן

רק צאצאי הסבתא שלך שנולדו לאחר אפריל 1953 יקבלו דרכון גרמני, אם סבתא שלך היתה גרמניה. מקום לידה בגרמניה או קבלת שילומים אינם מקנים אזרחות גרמנית. לפרטים נוספים, אתה מופנה לאתר שלנו. כאשר אנוכי מחפש פרטים בגרמניה אני פונה למספר מוסדות. אין זה כמובן המקום לפרט למי ולאן אני פונה.

עומר חתן

תודה רבה