אסף

קבלת אזרחות זרה

אני יודע שאתה מתעסק במדינה אחרת אבל אולי תוכל לעזור לי בשאלה. לאבי וסבי ז"ל יש דרכון איטלקי. הייתי בשגרירות איטליה עם הדרכון. ביקשו ממני להוציא תעודה ממשרד הפנים שנקראת certification of Israeli citizenship of your father בשביל לראות שלא וויתר על האזרחות הזרה שלו כשעלה לארץ מטוניס. שילמתי 90 שקלים במשרד הפנים ועכשיו קיבלתי את התעודה בדואר רשום. לא רשום שם כלום לגבי ויתור על אזרחות זרה. רק רשום שהוא אזרח ישראלי. לפי סעיף 2 (ב)(2). לחוק האזרחות תשי"ב - 1952. החל מתאריך 27 בדצמבר 1951. תעודה זו ניתנת בהתאם לסעיף 15 לחוק. מה זה אומר? האם לא ויתר על אזרחותו?

עו"ד ד"ר יובל חן

מצטער, אינני הכתובת לפנייה שלך.

יותם

זה מדהים איך ישראלים רוצים ייעוץ משפטי בחינם בכל מחיר יושבים וטוחנים את המוח בכל דרך בכל פורום! שעות ומן של עורכי דין רק חינם! לדעתי צריך לחייב תלום על כל פניה זה זילות נמרצוע!