יובל

קבלת אזרחות גרמנית

סבתי ניצולת שואה בת 85 גרה בגרמניה עד פרוץ המלחמה(WWR2). לאחר מכן עברה לישראל עם משפחתה, הוריה חזרו לגרמניה לאחר המלחמה והיא נשארה בארץ, לשני ההורים היתה אזרחות גרמנית אך הם אינם היו ילידי גרמני (פולין) סבתי עדיין מקבלת רנטה מגרמניה כל חודש במשך כל חייה. האם יש עילה לקבלת אזרחות לסבתי? ואם כן האם יש אפשרות שמתוקף היותי בן ביתה אקבל גם אזרחות? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!!!!!

עו"ד ד"ר יובל חן

חסרים לי המון פרטים, כגון: סבתא מאיזה צד שנת הלידה של הבת/הבן של הסבתא מתי קיבלו ההורים שלה אזרחות גרמנית-אחרי שהסבתא נולדה או לפני שנת הלידה שלך מתי התחתנה הסבתא ניתן לפנות אליי במייל פרטי דרך האתר שלנו. יישלח שאלון קצר לבדיקת הסיכויים לקבלת דרכון גרמני. הבדיקה היא ללא תמורה.