גיל

זכאות לאזרחות גרמנית

שלום יובל, סבי נולד ב1908 בלייפציג גרמניה, וחי שם: יש אישור מבית ספר, למד באוניברסיטה והתפרנס כבעל בית דפוס. הוא יצא מגרמניה ב1933. יש ברשותי תעודת לידה, איך/איפה אפשר לבדוק האם הוא בעל אזרחות? תודה!

עו"ד ד"ר יובל חן

שלום גיל מקום הלידה אינו רלוונטי. אפשר להיוולד בסין ולקבל דרכון גרמני. אפשר להיוולד בגרמניה, לחיות שם שנים, לקבל רנטות ושילומים ולא להיות זכאי לדרכון גרמני. לפרטים נוספים, אני מפנה לאתר שלנו. תפני/ה אליי במייל פרטי. תקבל/י שאלון לבדיקת הסיכויים. הבדיקה היא ללא תמורה.