• 22 באפריל 2014

    הוצאת פספורט לאחר שינוי חוק האזרחות ב2012

    יובל שלום ,
    אני יליד 1974 , אמי בעלת אזרחות גרמנית ,ולא דווחה עלי עד 1977 , ולכן בעבר היתה בעיה הוצאת פספורט גרמני ,
    אחי יליד 1984 קיבל פספורט גרמני .

    קראתי שכיום יש הקלות ואני צריך להביא מסמכים נוספים (יש לי העתק פספורט גרמני של אחי ... )
    אשמח אם תוכל להגיד לי מה המסמכים הנוספים הדרושים (קראתי משהו על תלוש שכר שמספיק לקיום בגרמניה , ביטוח רפואי , ופנסיה).
    והאם יש להעביר המסמכים בגרמנית , או שגם בעברית יספיקו (כגון תלוש שכר).

    אני נשוי עם ילדים מתחת לגיל 6 , האם אני גם צריך להביא תעודת נישואין שלי , ותעודות לידה של ילדי על מנת שאוכל להנפיק דרכון גם בעבורם.

    והאם יש מכשולים נוספים שיכולים לעמוד בדרכי בדרך לפספורט (אין לי עבר פלילי)?

    מידע נוסף שאולי רלוונטי , אני עובד בחברה בישראל שבעקרון הינה גרמנית ess gmbh

    בתודה מראש .
    יניר

    22 באפריל 2014
  • 22 באפריל 2014

    הוצאת פספורט לאחר שינוי חוק האזרחות ב2012

    פנה אלינו במייל נפרד ותקבל הודעה מפורטת. פרטים שאתר שלנו.

    22 באפריל 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?