open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 באפריל 2014

            הוצאת פספורט לאחר שינוי חוק האזרחות ב2012

            יובל שלום ,
            אני יליד 1974 , אמי בעלת אזרחות גרמנית ,ולא דווחה עלי עד 1977 , ולכן בעבר היתה בעיה הוצאת פספורט גרמני ,
            אחי יליד 1984 קיבל פספורט גרמני .

            קראתי שכיום יש הקלות ואני צריך להביא מסמכים נוספים (יש לי העתק פספורט גרמני של אחי ... )
            אשמח אם תוכל להגיד לי מה המסמכים הנוספים הדרושים (קראתי משהו על תלוש שכר שמספיק לקיום בגרמניה , ביטוח רפואי , ופנסיה).
            והאם יש להעביר המסמכים בגרמנית , או שגם בעברית יספיקו (כגון תלוש שכר).

            אני נשוי עם ילדים מתחת לגיל 6 , האם אני גם צריך להביא תעודת נישואין שלי , ותעודות לידה של ילדי על מנת שאוכל להנפיק דרכון גם בעבורם.

            והאם יש מכשולים נוספים שיכולים לעמוד בדרכי בדרך לפספורט (אין לי עבר פלילי)?

            מידע נוסף שאולי רלוונטי , אני עובד בחברה בישראל שבעקרון הינה גרמנית ess gmbh

            בתודה מראש .
            יניר

            22 באפריל 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form