• 7 בינואר 2013

    נשוי לשעבר

    שלום
    בעבר הייתי נשוי לאשה גרמניה למשך כשנה. הנישואין לא עלו יפה והתגרשנו במוסד אזרחי כלשהו בפרנקפורט.
    שאלתי היא אם על סמך זאת ניתן להגיש בקשה לדרכון??
    תודה מראש

    7 בינואר 2013