משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון גרמנידרכון גרמני לנכד של יוצא גרמניה

מנהלי הפורום

ד"ר יובל חן

ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה "בבחינה הממשלתית הראשונה במשפטים" (הלימודים מוכרים ע"י משרד החינוך והתרבות בישראל כלימודי תואר שני). בינואר 1995 החל בחיבור עבודת דוקטורט בפקולטה למשפטים של אוניברסיטת פרנקפורט. לאחר 5 שנים של מחקר אינטנסיבי, הגיש בינואר 2000 עבודת הדוקטורט. ביוני אותה שנה עבר עו"ד ד"ר חן בהצלחה את בחינת הדוקטורט וקיבל את התואר "ד"ר למשפטים" מאוניברסיטת פרנקפורט. עוסק בייעוץ משפטי במישור היחסים ישראל-גרמניה וההפך, וכן ישראל עם ארצות דוברות גרמנית, הוצאת אזרחות גרמנית לצאצאי "הייקים" וליווי משפטי, איתור נכסים והשגת מימון לרכישת נדל"ן מניב בגרמניה וכן רכישת דירות בברלין.   מייל hen@yuval-ra.com

0536321123
חזרה לפורום

דרכון גרמני לנכד של יוצא גרמניה

יאי
יאיר

שלום רב. סבי ז"ל היה יקה. בנו, דוד שלי קיבל דרכון גרמני על בסיס המסמכים הנמצאים אצלי. בתו, אמא שלי, נפטרה ללא הוצאת דרכון גרמני. ברצוני לקבל דרכון גרמני. אני מבין שעלי להביא תעודת לידה שלי ומניח שאצטרך גם מסמך המעיד שאמי היא בתו של סבא שלי. שאלתי היא איזה מסמך עלי להביא והיכן אני יכול להוציא אותו? האם יש מסמכים נוספים שעלי להביא? ובעצם, האם נכון שבאופן עקרוני אני זכאי לקבלת דרכון גרמני? תודה

RE:
עו&
עו"ד ד"ר יובל חן(נכתב ע"י: יאיר)

מניסיון בטיפול מוצלח בהוצאת מעל 2,000 דרכונים drnbho ומבלי לבחון את המסמכים, סיכוייך לקבל דרכון גרמני נראים טובים, אם נולדת לאחר אפריל 1953. תוכל לפנות אלינו במייל פרטי fsh לקבל שאלון לטובת בדיקת סיכוייך www.henadvoc.com