משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון גרמניאזרחות גרמנית דרך סבא רבא

מנהלי הפורום

ד"ר יובל חן

ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה "בבחינה הממשלתית הראשונה במשפטים" (הלימודים מוכרים ע"י משרד החינוך והתרבות בישראל כלימודי תואר שני). בינואר 1995 החל בחיבור עבודת דוקטורט בפקולטה למשפטים של אוניברסיטת פרנקפורט. לאחר 5 שנים של מחקר אינטנסיבי, הגיש בינואר 2000 עבודת הדוקטורט. ביוני אותה שנה עבר עו"ד ד"ר חן בהצלחה את בחינת הדוקטורט וקיבל את התואר "ד"ר למשפטים" מאוניברסיטת פרנקפורט. עוסק בייעוץ משפטי במישור היחסים ישראל-גרמניה וההפך, וכן ישראל עם ארצות דוברות גרמנית, הוצאת אזרחות גרמנית לצאצאי "הייקים" וליווי משפטי, איתור נכסים והשגת מימון לרכישת נדל"ן מניב בגרמניה וכן רכישת דירות בברלין.   מייל hen@yuval-ra.com

קביעת פגישה
0536321123
חזרה לפורום

אזרחות גרמנית דרך סבא רבא

גבי
גבי

אשמח לברר על זכאות לדרכון גרמני סבא רבה שלי נולד בגרמניה בפרנקפורט, סבתא שלי נולדה בארץ ב35, אבא שלי נולד ב59. לא ברור לי מתי סבא רבה עלה לארץ - אחת משלושה תאריכים - 1932-1933-1937 בכל מקרה, בתיעוד של הבריטים במנדט, העלייה שלו נרשמה ב1937. במסמכים של המנדט יש מסמך בגרמנית המעיד שהוא ויתר על אזרחותו הגרמנית כאשר הוא עלה לארץ. הייתי שמח לדעת האם אני זכאי לאזרחות גרמנית. תודה

RE:
ענב
ענבל

שלום אבקש לבדוק מהוא התהליך להוצאת דרכון גרמני לי ולילדיי. אציין כי אבי מחזיק בתעודת לידה גרמנית משנת 1946 ואימי מחזיקה תעודת לידה פולנית משנת 1946. ידוע לי כי המשתנה החשוב הוא האם סבא רבא או סבתא רבא החזיקו באזרחות גרמנית ... הכיצד ניתן לברר.... בתודה מראש ענבל

RE:
עו&
עו"ד ד"ר יובל חן

פנה אליי במייל פרטי. תקבל מאיתנו שאלון לבדיקת הסיכויים. הבדיקה היא ללא תמורה www.henadvoc.com

RE:
עו&
עו"ד ד"ר יובל חן

אייני יכול להעריך את סיכוייך על סמך המידע שמסרת. פנה אלינו במייל פרטי ותקבל שאלון שנועד לבדוק את סיכוייך. הבדיקה היא ללא תמורה www.henadvoc.com