• 3 במאי 2015

    אזרחות גרמנית

    סבי וסבתי ילידי גרמניה וברחו משם בשואה לדנמרק ושם התחתנו ,לאחר כמה שנים נולדה אימי בשבדיה .
    יש ברשותי את כל המסמכים המעידים על אזרחותם הגרמנית ועל לידת אימי ששם הם רשומים כהוריה. אך חסר לי מסמך אחד בלבד- תעודת הנישואין שלהם בדנמרק.האם אני יכול להגיש בקשת אזרחות גרמנית גם ללא מסמך זה? האם הגשת הבקשה מחייבת באמצעות עורך דין?
    בנוסף, שרתתי בקבע מס' שנים ללא ידיעה על זכותי לאזרחות גרמנית. האם השירות בקבע יכול למנוע קבלת אזרחות גרמנית?

    3 במאי 2015
  • 4 במאי 2015

    אזרחות גרמנית

    ללא תעודת נישואין, תסרב גרמניה לבקשה להענקת אזרחות גרמנית.
    טיפלנו עד עתה במעל 2,000 בקשות לקבלת דרכון גרמני. חלק ניכר מהאנשים שפנו אלינו התחילו לבד מול השגרירות הגרמנית והתייאשו. חלק קיבלו דרכון גרמני ללא עזרת עורך דין. שירות הקבע שלך אינו רלוונטי. לפרטים נוספים www.henadvoc.com

    4 במאי 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?