משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון גרמניהארכת תוקף דרכון ושרות קבע

מנהלי הפורום

ד"ר יובל חן

ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה "בבחינה הממשלתית הראשונה במשפטים" (הלימודים מוכרים ע"י משרד החינוך והתרבות בישראל כלימודי תואר שני). בינואר 1995 החל בחיבור עבודת דוקטורט בפקולטה למשפטים של אוניברסיטת פרנקפורט. לאחר 5 שנים של מחקר אינטנסיבי, הגיש בינואר 2000 עבודת הדוקטורט. ביוני אותה שנה עבר עו"ד ד"ר חן בהצלחה את בחינת הדוקטורט וקיבל את התואר "ד"ר למשפטים" מאוניברסיטת פרנקפורט. עוסק בייעוץ משפטי במישור היחסים ישראל-גרמניה וההפך, וכן ישראל עם ארצות דוברות גרמנית, הוצאת אזרחות גרמנית לצאצאי "הייקים" וליווי משפטי, איתור נכסים והשגת מימון לרכישת נדל"ן מניב בגרמניה וכן רכישת דירות בברלין.   מייל hen@yuval-ra.com

קביעת פגישה
0536321123
חזרה לפורום

הארכת תוקף דרכון ושרות קבע

ישי
ישי

שלום, יש לי דרכון משנת 1994, הארכתי אותו בשנת 2004 ועכשיו אני צריך להאריכו בשלישית. אני בשרות קבע משנת 1999 ובהארכה השניה (למיטב זכרוני) לא הבאתי מסמכים מצה"ל עבור ההארכה. האם ישללו לי את הדרכון בבקשה החדשה? מה ניתן לעשות בכדי לאשררה? תודה

RE:
ד&Q
ד"ר יובל חן, עו"ד

בעת שתבקש להאריך את הדרכון הגרמני שלך, תתבקש להציג אישור שלטונות צהל על תקופת השירות הצבאי שלך. מאחר והיית בקבע, תישלל לך האזרחות והדרכון הגרמני. יחד עם זאת, אין זה סוף הסיפור. מניסיון עם תיקים רבים מהסוג הזה, הצלחנו כמעט בכולם, בהתנהלות נכונה מול השלטונות בגרמניה, להשיב למשרתי הקבע את הדרכון הגרמני.