משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון גרמניהוצאת דרכון גרמני לקטין שנולד בגאורגיה בתהליך פונדקאות

מנהלי הפורום

ד"ר יובל חן

ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה "בבחינה הממשלתית הראשונה במשפטים" (הלימודים מוכרים ע"י משרד החינוך והתרבות בישראל כלימודי תואר שני). בינואר 1995 החל בחיבור עבודת דוקטורט בפקולטה למשפטים של אוניברסיטת פרנקפורט. לאחר 5 שנים של מחקר אינטנסיבי, הגיש בינואר 2000 עבודת הדוקטורט. ביוני אותה שנה עבר עו"ד ד"ר חן בהצלחה את בחינת הדוקטורט וקיבל את התואר "ד"ר למשפטים" מאוניברסיטת פרנקפורט. עוסק בייעוץ משפטי במישור היחסים ישראל-גרמניה וההפך, וכן ישראל עם ארצות דוברות גרמנית, הוצאת אזרחות גרמנית לצאצאי "הייקים" וליווי משפטי, איתור נכסים והשגת מימון לרכישת נדל"ן מניב בגרמניה וכן רכישת דירות בברלין.   מייל hen@yuval-ra.com

0536321123
חזרה לפורום

הוצאת דרכון גרמני לקטין שנולד בגאורגיה בתהליך פונדקאות

ערן
ערןפונ

שלום אני ואשתי, רוצים להוציא דרכון גרמני לילד שנולד מאם פונדקאית בגאורגיה. האם הפונדקאית גרושה . אני מחזיק באזרחות גרמנית ודרכון גרמני. הילדים נולדו מהזרע שלי. השגירות דרשה חתימתי על הצהרה על האבהות וגם חתימתה של האם הפונדקאית על הסכמה על אבהותי השגרירות הגרמנית בטיבלסי מוכנה להחתים אותי על הצהרתי על האבהות אך מסרבת לקבל את האם הפונדקאית לחתום על ההצהרה בשגרירות ודורשת ממנה לטוס לגרמניה כדי לחתום עקב הסכם גרמני סובייטי משנת 1958. לפיו לא ניתן להחתים גאורגים בשגרירות ולא לקבל חתימתם. מאושרת נוטריון. האם יש דרך לייתר את הצורך של הנסיעה של הפונדקאית לגרמניה? באמצעות יפוי כוח? אפוסטיל? אימות חתימתה בשגרירות הישראלית בטיבלסי ? האם אוכל להכנס עם הקטין בדרכון גרמני לארץ? האם יש לך ניסיון בעניין?