אבנר חזגילוב

איך גניבת תכשיטים תבוא לידי ביטוי בבית משפט?

שלום השאלה שלי היא כזו:ראיתי בפורומים פה שאלה דומה לזו אבל זה קרה גם לבן אחותי הוא לפי הממצאים גנב תכשיטים מבית חברו שהוא קטן ממנו בשנה וחצי כנראה כמה שרשראות שעון של האמא וטבעת נישואים כביכול זה מגיע ל3 אלף שקל אוו 4 ...הם רוצים ללכת למשטרה המשפחה של החבר במידה ואני לא מצליח להחזיר כספית את מה שעשה בן אחותי כי אחותי אין לה עד כמה הוא מסובך במשטרה זו גניבה גניבה כזה דבר לא?ועוד מבית?עד כמה חמורים מעשיו ואיך זה אמור להתבטא בבית המשפט..תודה ושבת שלום אבנר

עו"ד אורי קינן

בהליך הפלילי כל מקרה נידון לגופו. אין דין תיק אחד לזה האחר גם אם העבירה היא אותה עבירה. בית המשפט בוחן גם את נסיבותיו האישיות של הנאשם, עברו הפלילי, סיכויי השיקום וכיוב' לכן, טרם הוגש אפילו כתב אישום במקרה שאותו תיארת קצת קשה להניח מה יהיו התוצאות. בכל מקרה, ניתן לטפל בנושא עוד בטרם הגיע לידי כתב אישום.