רונן

הסכם ממון לפני שבת הזוג תיכנס להיריון

שלום, אנחנו זוג שחי ביחד 3.5 שנים. אנחנו לא מתכננים להינשא אבל רוצים להקים משפחה. ברצוננו לחתום על הסכם ממון לפני שבת זוגי תיכנס להיריון. כרגע אנחנו גרים בדירה שכורה ומחפשים דירה לקנייה אליה נעבור. למה עלינו לדאוג בהסכם הממון והאם עלינו להכניס בהסכם גם סעיפים ש"מדברים" על הילדים העתידיים שלנו?

עו"ד יעל ורד

ערב טוב ישנם מספר סעיפים שחובה להכניס להסכם זכויות הצדדים ברכוש המשותף העתידי זכויות וחובות בזכויות וחובות לפני הקשר ובמהלך החיים המשותפים חובת הסכמה על מנגנון י פרידה לגבי הקטין כגוןסעיף חובה לגבי הקטין כגון מזונות משמורת הסדרי ראייה בכבוד רב ורד עו"ד יעל