לאה פקין

הכרה במעמד ידועים בציבור

אני ובן זוגי חיים ביחד תחת קורת גג אחת כ-8 שנים הביטוח הלאומי עקב אחרינו וקבע אותנו כידועים בציבור ואפילו נתן מענק נישואין לי כאלמנה מה שהחליף את קצבת השארים שלי כאלמנה. נרשמנו במשפחה חדשה קבלנו תעודת זוגיות ועד היום בזוגיות לאחרונה התבשרנו שביטוח לאומי הפסיק להכיר אותנו כידועים בציבור וגם לא מכיר בתעודת הזוגיות של משפחה חדשה. הסיבה לא ברורה ואין ממי לבקש אותה.מעמד הידועים בציבור חשוב לצורכי מס' קבלת קצבת זקנה מוגדלת כמפרנסת יחידה, אבל אין מענה מאיש לגבי ההכרה. מה עלינו לעשות במצב שכזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

ניתן להגיש הסכם לחיים משותפים לבית המשפט לענייני משפחה ולקבל תוקף של פסק דין ולהשתמש בהסכם זה.