יניב

גרושה כעת שהיא ידועה בציבור

שלום. אני גרוש ולאחרונה חזרתי להיות בקשר זוגי עם גרושתי, אני עדיין משלם לה מזונות והיא יושנת אצלי סופי שבוע עם הילדים,אני משלם את כל הוצאות הבית. האם בזמן פרידה היא תוכל לדרוש חלק מהנכס שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

לדרוש תמיד אפשר, השאלה שיהיה צריך לבחון האם היה רצון שיתוף מבחינתך נסיבתית למקרה שלכם וההתנהלות שלכם. בנסיבות אלו כדאי ומומלץ לערוך הסכם ממון/הסכם חיים משותפים על מנת למנוע בעיות גדולות בעתיד הכרוכות בעלויות גבוהות ע"י הסכם שעלותו מזערית יחסית.