.דנה

האם גרושתו של בן הזוג יכולה "לגעת" בנכסי/כספי בת הזוג הידועה בציבור? אם כן, מה ניתן לעשות על מנת להימנע מכך?

שלום, מדובר בבני זוג אשר גרים יחד. הגבר גרוש (+2 ילדים), לא עובד, ללא נכסים, ומתגורר אצל בת הזוג. לבת הזוג נכסים על שמה, כספים, משכורת וכו'... האם גרושתו של הגבר יכולה "לגעת" בכספיה/נכסיה של בת הזוג של הגרוש? (למשל בעניין תשלום מזונות) במידה וכן? מה ניתן לעשות על מנת להימנע ממצב שכזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

תמיד מומלץ בין בני זוג לערוך הסכם ממון או הסכם לחיים משותפים ולהחריג כל רכוש אישי של אחד הצדדים כדי להימנע מתוצאה של שיתוף נגד הרצון.