אייל

נכס דירה וידוע בציבור

שלום אשתי ואני החלטנו להתגרש,אנחנו בתקופה זו יושבים על טיוטת הסכם גירושים. יש לנו דירה,והחלטנו שאשתי והילדות יגורו בדירה שלנו בשנתיים הראשונות,ואני ישכיר דירה . הפחד שלי הוא שהיא תכיר מישהו ,והוא כביכול יהיה הידוע בציבור ולכן ידרוש בשלב מסויים חלק מהנכס הדירה. האם זה דבר אפשרי ?והאם יש לי על מה לחשוש? רוצה לציין אנחנו רשומים חצי חצי על הדירה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

גם אם אשתך תיתבע היא תוכל להיתבע אך וררק על החלק שלה בדירה, כחלומר על הזכויות שלה ולא שלך. בכל מקרה ממליץ לך לעבור עם עו"ד מומחה בתחום על ההסכם כיוון שיש פרמטרים רבים שיש לקחת בחשבון בעיקר כאשר אתה מסכים לכך שאשתך תגור בדירה שנתיים - יש לכך השלכות רבות בפרמטרים שונים.