ניסים

חובות כספיים של בת זוג של ידועים בציבור

חי עם בת זוג בדירה שכורה 5 חודשים . בהנחה שאנו מוגדרים כידועים בציבור , במידה ונפרד בעוד מספר חודשים או יותר , אודה מאוד אם תוכל לענות על שתי השאלות הבאות בניפרד : 1) מה יקרה (מבחינתי) עם חובות והלוואות שבת הזוג לקחה בלא ידיעתי בזמן שאנו ביחד ? 2) מה קורה עם חובות והלוואות שבת הזוג לקחה לפני שהפכנו לזוג ידועים בציבור ? מודה לתשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

עריכת הסכם חיים משותפים, בו מחריגים את הרכוש ובמצעים הפרדה רכושית הינו המהלך הטוב ביותר שיכול להגן על צד בפרידה של ידועים בציבור