סיגל

ביטול תצהיר הסתלקות מעיזבון לפני חלוקת ירושה

לפני חודשיים חתמתי על תצהיר של הסתלקות מעיזבון והיום אני מתחרטת על כך וחוזרת בי מההסתלקות. עד כמה שידוע לי הירושה עדיין לא חולקה. האם יש באפשרותי להביע את התחרטותי לפני חלוקת העיזבון ומה עליי לעשות לצורך זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

סיגל שלום, כעקרון, החתימה על תצהיר הסתלקות מעיזבון היא סופית ולא ניתן לחזור ממנה. היה עוזר לי לדעת עוד פרטים לגופו של עניין כגון: מי טיפל בעניין, האם נשלח לרשם לענייני ירושה והאם ההסתלקות כללה העברת חלקך לשאר היורשים. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות