אלברט

התנגדות למינוי עו"ד מסויים שיפעל לקראת צו קיום צוואה

שלום אבי נפטר לפני כחודשיים -הופקדה בידיי ובפני שני אחי צוואתו על פיה שלושתנו יורשים את עזבונו. במידה ואני פונה לעורך דין לתת צו לקיום צוואה יכולים אחי להתנגד לעצם פנייתי לעורך דין מסויים ? (איני שואל על תוכן הצוואה אלא על פנייתי לעורך הדין). האם אחרי שפניתי לעורך הדין וזה שולח מכתבים לשני אחי יכולים אחי להתנגד עורך הדיו המסויים הזה יפעל לקתת צו קיום צוואה? או האם הם יכולים לפנות לעורך דין אחר לפעול לקיום הצוואה לאחר שקיבלו מכתה רשום מעורך דיני? תודה

עו"ד אתי סדיס

ראשית משתתפת בצערך על מות אביך. לעניין שאלת בחירת עורך הדין - אתה יכול לבחור כל עורך דין שיבצע את הליך מול הרשם לענייני ירושה. אחיך לא מחוייבים להיות מיוצגים אצל אותו עורך דין ואינם מחוייבים לשלם את שכר טרחתו. צו קיום הצוואה שיתקבל בסוף יהיה תקף לגבי כל האחים בכל מקרה. אחיך יכולים גם לקחת עורך דין אחר מטעמם שיתחיל את אותו הליך, אך זה מיותר.

אלברט

כוונתי היא שהוא יפעל רק לתת צו לאישור צוואה ולא למימושה. תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות