אתי בלולו

משך פרוצדורה של בית משפט לאחר קיום צוואה

יש ברשות אימי בית אשר היה שייך לאבי ולאימי,אבי נפטר ללא צוואה , ידועה לי כי חצי מהרכוש של הבית שייך לילדים, מאחר ואחי נפטר ללא צוואה ויש לו שני ילדים שהגדול מבינהם בן 9שנים, שאלתי היא כמה זמן יכול לקחת פרוצדורה של בית משפט לאחר קיום צוואה לאחי מאחר ואימי רוצה למכור את הבית תודה

עו"ד אתי סדיס

כאשר מעורבים יורשים קטינים, כל מכירה של בית כרוכה בהגשת בקשה לאישור העסקה לבית המשפט לענייני משפחה. ככל שמדובר במהלך שנערך בהסכמת כל הצדדים וככל שניתן להוכיח כי מדובר במהלך שהנו לטובת הקטינים - הרי שמדובר בהליך של מספר חודשים. אך הדברים משתנים מתיק לתיק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות