א.

מנהל עזבון ובני זוג של היורשים

היי, יורש שמנהל את עיזבון המצווים ז"ל ( ללא מינוי משפטי אלא בהסכמה בע"פ בגין בכורתו) אך אינו משתף את אחיו היורשים בדבר . הם משקשקים מפחד ממנו , פשוטו כמשמעו. לא רוצים להתעמת איתו ולא לקלקל יחסי משפחה. הוא תקיף , עקשן ומתנשא. שמנסים לדלות מעט פרטים על התקדמות העניינים הם זוכים ליחס קר ומתנשא. כולם תקועים בתוכניות האישיות שלהם, והוא בשלו. ככה כבר שנתיים!!!! האם בני הזוג של היורשים ביחד או לחוד יכולים לפעול חוקית כנגד הרודן הזה ? מה הדרכים המוצעות? בתודה

עו"ד אתי סדיס

בני זוג של היורשים אינם יכולים לבצע פעולות בקשר לעיזבון כי הם אינם יורשים. הדרך היחידה לטפל במצב האבסורדי המתואר הנה הגשת בקשה למינוי מנהל עיזבון נייטרלי שינהג באופן שקוף לגבי ניהול העיזבון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות