כה אבנר

דחיית תביעה לביטוח סיעודי חב הפניקס

שלום. לאימי הקשישה ביטוח סיעודי בחברת הפניקס כשבע עשרה שנים כיום היא בת שמונים וחמש. ברצוני לציין כי אינה יודעת קרוא וכתוב . מה שהסוכן הסביר והבטיח בעל פה לא יושם בפוליסה. הבטיח קיצבה חודשית בקרות המקרה לסיעוד . ורשמו לה שיפוי .אימי הטמינה את הפוליסה. ובתחילת אלפיים וחמש עשרה . אושר לה מביטוח לאומי קיצבה מקסימלית. הפניקס דחו את התביעה . בטענה שכשעשתה את הביטוח כבר הייתה סיעודית לפי ביטוח לאומי . לאורך כל השנים הללו לא הייתה זקוקה לסיעוד. ושילמה כל השנים לחברת הביטוח . אנא עזרתכם

עו"ד אילן להב

מציע שתיצור עמי קשר טלפוני 052-2431753 ביום 18.10.2015 או במועד מאוחר יותר. עו"ד אילן להב טל 052-2431753