גדי

נכה ניוון שרירים וביטוח סיעודי מכבי

שמתי לב, שמ1995 אני בביטוח סיעודי של מכבי (כיום הם עם הפניקס). אבל - אני נכה ניוון שרירים מלידה (נולדתי ב92). שמתי לב להחרגה בפוליסה שהיא לא תקפה עד 36 חודש מיום לידת המבוטח. שאלתי היא: הניוון שרירים זה משהו שמתפתח עם הזמן, סיעודי הפכתי אפשר לומר 6-7-8 שנים אחרי לידתי. האם מגיע לי משהו? יש טעם לנסות לתבוע אותם? או יגידו אתה נכה ניוון שרירים מלידה, מה אתה רוצה בכלל? כי אני קצת מבולבל. אם אני נכה ניוון שרירים מלידה - אז למה אני בכלל בביטוח סיעודי מטעם מכבי? איך הסכימו להכניס אותי לזה? מ1995- לא מוזר?

עו"ד משה תבו

שלום לך. ישנו צורך לעיין בתיעוד הרפואי אולם לפי סיפור המקרה, ככל הנראה ישנו סיכוי לקבלת פיצוי בגין תביעת סיעוד. ממליץ לך ליצור עמי קשר: 052-8119783. בהצלחה