משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות ביטוח סיעודישאלה בעניין תנאי ביטוח סיעודי

מנהלי הפורום

עו"ד דוד ידיד

עו"ד דוד ידיד

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, בעל תארי B.A בכלכלה, מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם אוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת תל אביב. יזם, בשנות השמונים, את פרויקט הפנסיה לאקדמאים מהביטוח הלאומי הגרמני. עסק עשרות שנים בתחום הביטוח וכיהן כמנכ"ל חברת הביטוח ישראם -לייף ( לימים "איתן חברה לביטוח", אשר התמזגה מאוחר יותר עם חברת כלל ביטוח). פועל בדרכים שונות מזה 30 שנה, בשירות ניצולי השואה. מייצג ניצולי שואה רבים בערכאות השונות, בכדי להביא להכרה בנרדפותם כניצולי שואה.

קביעת פגישה
0539374940
חזרה לפורום

שאלה בעניין תנאי ביטוח סיעודי

שאל
שאלה בעניין ביטוח סיעודי

שלום, אני בן 58, מצבי הבריאותי תקין ואני מבוטח מזה כ-20 שנה ביטוח סעודי בתשלום חודשי של כ-67 ש"ח. לפני כמה ימים התקשרו אלי מהביטוח ואז נודע לי שהביטוח מכסה תקופת זכאות של 5 שנים בלבד, שבמהלכה ישולם לי סכום של 5000 ש"ח כל חודש. נאמר לי שאם אני רוצה להאריך את תקופת הזכאות לכל החיים אני צריך להוסיף לתשלום החודשי עוד 107 ש"ח. אפשרות נוספת שהציעו לי היא להוסיף רק כ-67 ש"ח ואז התשלום החודשי אחרי 5 שנים יהייה 3000 ש"ח בלבד. מכיוון שאחרי שהייתי מבוטח בחברה זו כ-20 שנה אני למעשה "שבוי" בידיהם ואין לי אפשרות להשוות עם חברות אחרות אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך על ההצעה הזאת. תודה וחג שמח, שלמה

אל תסתמך על חברת ביטוח. כי כסף הם לוקחים, אבל ברגע האמת הם ישליכו אותך לכלבים

RE:
ורד
ורד פרץ פרידמן, עו"ד(נכתב ע"י: שאלה בעניין ביטוח סיעודי)

שלמה לשום, את שאלתך יש להפנות לסוכן ביטוח, שיוכל להשוות בין חברות הביטוח השונות. אכן מנסיוני ישנה חשיבות רבה לעריכת ביטוח סיועו לתקופה העולה על 5 שנים. שיהיה בהצלחה ורד