שאלה בעניין ביטוח סיעודי

שאלה בעניין תנאי ביטוח סיעודי

שלום, אני בן 58, מצבי הבריאותי תקין ואני מבוטח מזה כ-20 שנה ביטוח סעודי בתשלום חודשי של כ-67 ש"ח. לפני כמה ימים התקשרו אלי מהביטוח ואז נודע לי שהביטוח מכסה תקופת זכאות של 5 שנים בלבד, שבמהלכה ישולם לי סכום של 5000 ש"ח כל חודש. נאמר לי שאם אני רוצה להאריך את תקופת הזכאות לכל החיים אני צריך להוסיף לתשלום החודשי עוד 107 ש"ח. אפשרות נוספת שהציעו לי היא להוסיף רק כ-67 ש"ח ואז התשלום החודשי אחרי 5 שנים יהייה 3000 ש"ח בלבד. מכיוון שאחרי שהייתי מבוטח בחברה זו כ-20 שנה אני למעשה "שבוי" בידיהם ואין לי אפשרות להשוות עם חברות אחרות אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך על ההצעה הזאת. תודה וחג שמח, שלמה

אסתר

אל תסתמך על חברת ביטוח. כי כסף הם לוקחים, אבל ברגע האמת הם ישליכו אותך לכלבים

ורד פרץ פרידמן, עו"ד

שלמה לשום, את שאלתך יש להפנות לסוכן ביטוח, שיוכל להשוות בין חברות הביטוח השונות. אכן מנסיוני ישנה חשיבות רבה לעריכת ביטוח סיועו לתקופה העולה על 5 שנים. שיהיה בהצלחה ורד