משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דוד ידיד

עו"ד דוד ידיד

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, בעל תארי B.A בכלכלה, מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם אוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת תל אביב. יזם, בשנות השמונים, את פרויקט הפנסיה לאקדמאים מהביטוח הלאומי הגרמני. עסק עשרות שנים בתחום הביטוח וכיהן כמנכ"ל חברת הביטוח ישראם -לייף ( לימים "איתן חברה לביטוח", אשר התמזגה מאוחר יותר עם חברת כלל ביטוח). פועל בדרכים שונות מזה 30 שנה, בשירות ניצולי השואה. מייצג ניצולי שואה רבים בערכאות השונות, בכדי להביא להכרה בנרדפותם כניצולי שואה.

קביעת פגישה
0539374940
חזרה לפורום

ביטוח סיעודי

דוד
דוד

אבי עשה תפוליסה של "הסיעודי כללית מושלם" בשנת 2000 עכשיו שהוצאנו סיכום מידע רפואי כתוב שבשנת 1999 היה לו HYPERTRIGLYCERIDEMIA-עודף שומנים בדם הוא לא כתב את זה בהצהרת בריאות של הפוליסה כי לא ידע על זה בכלל אבי חטף לפני שלוש חודשים ארוע מוחי השאלה היא האם הם יכולים להגיד שהעודף שומנים בדם זה תוצאה של הארוע מוחי ולהחריג אותו? או להמציא איזה משהו בסגנון כמנהג חברות הביטוח?

RE:
עו&
עו"ד אילן להב(נכתב ע"י: דוד)

האם תבעת כבר את חברת הביטוח? התשובה לשאלתך אינה פשוטה ואינה נינת למענה פשוט בפורום כזה. הינך מוזמן לפנות טלפונית. עו"ד אילן להב 03-6241065

RE:RE:
דוד
דוד(נכתב ע"י: עו"ד אילן להב)

עדין לא שלחתי תמסמכים השאלה שלי אם עדיף קודם לנסות לתבוע וראות מה יהיה התשובה שלהם או שעדיף מהתחלה שכל העניין הזה יתנהל דרך עו"ד? כי אם תגיד לי שפנייה דרך עו"ד תשנה תתמונה אני מעדיף לפנות אליך אתחסוך ממני תזמן אחרי זה? תודה על תשובתך!