אמיר

תאונת עבודה נפילה מהמשאית

שלום רב .. שמי אמיר לפני כחודש נפלתי מהמשאית תוך כדי עבודה ודיברתי את היד .. אני עד היום עם גבס יושב בבית .. השאלה היא : האם מגיע לי לתבוע חברת הביטוח של המשאית ?!

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

אמיר שלום, לפי סיפור המקרה, אין כל ספק כי המדובר בתאונת עבודה וכי ישנם זכויות השמורות לך מהמוסד לביטוח לאומי. בנוגע לביטוח החובה של המשאית: אם המדובר בירידה או עליה למשאית לצרכי תחבורה, המדובר גם כן בתאונת דרכים וכן ישנה אפשרות לתבוע את חברת הביטוח של המשאית. מומלץ ביותר להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום. בהצלחה ובריאות שלמה.