אלונה

מומחה של רפואי של בית משפט

האם יש אפשרות לבקש מבית המשפט כתובעת , שנתבע ישלם מכיסו הוצאות מומחה רפואי . עוד לא היה אף דיון(קדם משפט) היות ואני לא ברוכה בכסף. ולו לא חסר כסף דרך אגב הוא טוען שלא היו דברים מעולם. האם יש תקדימים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככל שמדובר בתביעת נזיקין, מומחה רפואי מטעמך, ישולם על ידך. מומחה רפואי מטעם הנתבע, ישולם על ידו ומומחה אובייקטיבי ישולם על ידי הצדדים באופן שווה. ככל והתביעה תתנהל, תוכלי להגיש בקשה לבית המשפט, לפיה, הנתבע ישלם עבור מומחים רפואיים נוספים והשופט יקבל החלטה אם להענות לבקשתך. בהצלחה!