עומר יערי

מה הוא הפיצוי הכספי שניתן לקבל בתביעת נזיקין עם 10 אחוזי נכות צמיתה?

שלום. אני בן 18 כיום וכאשר הייתי בן 16 נפצעתי בעת משחק כדורגל במגרש ציבורי אשר בו הייתה גדר קרועה, נתקעתי בה ונפלתי. כתוצאה מכך נקרע לי המיניסקוס והלכתי לאורטופד בכדי לקבל חוות דעת רפואית בה קבעו כי יכולים להיפסק לי 10 אחוזי נכות צמיתה. רציתי לשאול מה הוא הסכום המשוער שאפשר לקבל מתביעת נזיקין כנגד ביטוח העירייה במצב כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. אין אפשרות להעריך את הפיצויים המגיעים לך על בסיס הנתונים שמסרת. ישנם נתונים נוספים שצריך להתחשב בהם. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד, על מנת שיעריך את הנזק המגיע לך. בהצלחה.