משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

הגבלה

מונ
מוני

היי אני נפלתי על שורש כף היד לפני חצי שנה והיום מומחה כף היד קבע שיש לי בעיה ברצועות שורש כף היד ורשם שיש לי הגבלה בסיבובי היד כמה זה בערך נכות ??? פחות יותר גם מה הסכום שמגיע לי פחות יותר?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ עורך דין

שלום שאלתך כללית מידי וחסרים לי יותר מידי נתונים. אנא צור עימי קשר טלפוני וספק לי יותר נתונים כדי שאוכל לענות לך. 035753080