חיים

צו מניעה זמני להיכנס לדירה שבירושה

בן משפחה ואני יורשים בחלוקה שווה של דירת הורינו. ברצוני להוציא צו מניעה זמני לגבי הדירה עד אשר יוצא ויקוים צו ירושה ( אין צואה). האם אני יכול להוציא צו כזה בעצמי ומה ההליך.

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

תשובה לשאלתך חיים שלום, חשוב להבין פרטים נוספים המשפיעים על היכולת לקבלת הצו, בין היתר מה הקרבה של בן המשפחה האחר, מה החשש, האם כבר הוגשה בקשה לצו ירושה והאם מתקיים הליך כלשהו, האם ישנם עוד יורשים, ניתן לפנות לבקש צו מניעה לבד אם כי הדבר הרבה יותר מורכב ומקטין את הסיכויים, מוצע לפנות למשרדנו להמשך פרטים ובדיקה, בדרכים המקובלות.