מאיר

צו לחייב לפעול בהתאם הסכם לשכירות של עסק

שלום איך ניתן לקבל צו לחייב את בעל הנכס ממנו אני שוכר את המושכר (חנות) לאפשר לי גם את הגישה עם הרכב לנכים דרך החנייה וגם במעלית יש אפשרות להפעיל את הכפתור שיורד למינוס 1- האם זה חוקי שהוא מונע את זה ממני, אפילו שהוא אמר לי לפני שנכנסתי לנכס שיהיה את כל הדברים האלו? אני רוצה כבר לחייב אותו כי זה מהותי לי גישה לנכסים אני מוכר ציוד אורטופדי ושיקומי, אודה לתשובה

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב לאחרונה יותר ויותר עסקים מחויבים עפ"י חוק לדאוג להנגשת העסק לנכים. חשוב להבין באיזה עסק מדובר, מה גודלו? באיזה קומה העסק נמצא. לאחר מכן חשוב יהא לבדוק את סעיפי החוק הרלוונטיים וכן את הסכם השכירות. ככל ואכן הדבר מחויב עפ"י חוק ניתן לשקול פנייה דחופה בצו עשה לביהמ"ש. אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה, בדרכים המקובלות.