איל

אין לי כסף לפיקדון בצו זמני

השופטת אפשרה לי לשלם פיקדון מטורף. זה צו נגד תמא 38 שפולשים לשטח פרטי. המפקחת רוצה לקדם הפרויקט ולוחצת עלי להתפשר. לכן דפקה פיקדון בשמים. האמינה לשקרי הצד השני. האם אני יכול לוותר על הצו הזמני ולהמשיך בתביעה הרגילה?. ואחרי שיגלו שבנו בתוך השטח שלי כמו שטענתי . אוכל לעשות משהו?. זכות הקניין זכות יסוד?

עו"ד גיא הרקשקוביץ

אייל שלום, שאלתך מעלה סוגיות משפטיות רבות ומרכבות, ולכן מומלץ שתפנה אלי בדרכים המקובלות ואנסה לסייע לך. מכל מקום, ככל, ניתן לקבל פתור מתשלום אגרה (אך יש לכך מס' תנאים)