אריאל

אי תשלום פנסיה במשך שנה והפרשת רטרו

המעביד לא הפריש במשך שנה פנסיה ועכשיו שהוא פוחד מתביעה הוא מבקש להפריש אבל מחייב אותי להפריש גם כן רטרו הבעיה שאני לא מרוויח הרבה כסף בשביל שאני יוכל לשלם סכום כזה האם יש דרך לא לשלם את הרטרו או להכריח את המעביד לשלם?

עו"ד אבנר בן חיון

אין ממש דרך לחייב אותו. כפי שהמעסיק מחויב בהפרשות של חלקו להפקדות הפנסיוניות- כך גם אתה. המעסיק יכול לעשות כן על פי רצונו הטוב ולא יותר מכך. אתה יכול לבקש פיצוי מסויים אבל הוא לא משמעותי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה