יצחק

ביטוח מנהלים ישן

שלום, יש לי ביטוח מנהלים במגדל מפברואר 2001. שם הפוליסה "יותר". הבנתי שיש לי מקדם פנסייה מובטח. החוק החדש אומר שאם אני עובר לחברה אחרת לאחר 2013, אז כבר לא יהיה לי מקדם מובטח. במידה ואני רוצה לשנות את הפוליסה למסלול כשר, באותה חברה (מגדל): 1. האם אני יכול לבצע את השינוי גם ב- 2014 מבלי לאבד את מקדם המובטח? 2. האם שאר תנאי הפוליסה נשארים? אחוז העמלות וכו' שאלה נוספת: 3. האם אחוזי העמלות נתונים למו"מ? או שזה קבוע 0.6% + 15% תודה

עו"ד אבנר בן חיון

יצחק שלום ראשית גילוי נאות- הח"מ, מיצג את מגדל. לגופו של ענין, השאלות בכל הינן שאלות שיש לשאול יועץ / משווק פנסיוני. לפני זה היתי מיעץ לך לפנות למגדל על מנת לקבל עמדתם בענין זה בברכה, אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה